Van een artist in residence uit Uganda Xenson Znja kregen we een opdracht om een life-size pop te maken.  De thema hadden we besproken door associaties te maken met verschillende themas.     De themas waren politiek, slavernij, Curaçao, criminaliteit en andere sociale themas. Aan de hand hiervan konden wij als studenten ideeën krijgen voor een thema oftewel concept voor het maken   van een beeld/ pop.  Die van mij had meer te maken met slavernij. Ik had een slavin uitgebeeld zijn armen bestaan niet doordat deze niet meer van haar was maar van de 'shons' (plantage-              eigenaar). Hetzelfde geldt voor haar oren en ogen, de borsten staan voor de sexualiteit die altijd belangrijk was. De benen staan voor de sociale situatie van de hedendaagse slaven. Hele grote        benen en voeten doordat ze heel veel mogelijkheden hebben maar ze kunnen die toch niet gebruiken, door persoonlijke beperkingen. De vreugde van mijn voet