In verband met het 5 jaar viering van het bedrijf Balance hadden zij het IBB benadert voor een project. Ze wouden een feest doen voor hun klanten waarin kunst als thema was. Hierbij wouden ze een veiling doen met enkele kunstwerken. Vervolgens had IBB een groep geselecteerde leerlingen waarvan ze vinden die goed hun best doen het kans gegeven om mee te doen aan dit project. We kregen hierbij een bedrijf,waarvan we een afspraak moesten maken om een gesprek te houden met iemand om te kijken wat de bedrijf graag zou willen hebben (sculptuur,schilderij enz.) Ik heb het bedrijf "Intertrust" gekregen ik had met de mevrouw Nacha de Jezus gesproken. Ze wou graag een schilderij hebben waarvan ik aan de hand van 6 punten te werk moest gaan. Deze punten waren: -Uitdaging -Just do it -Straal positivisme -Balance -Energie -Kleurijk Nou toen ben ik gelijk te werk gegaan. Ik begon research te doen een serie van schetsen te maken. Van de kleinere schetsen begon ik concrete schetsen te maken. ScanIk ben dus uiteindelijk tot deze schets gekomen. Hierbij ben ik begonnen. Het was een hele strijd met de schilderij want de vormen werkten niet zoals op de schets dan op de canvas. Zo ben ik dus beetje bij beetje meer weg halen en meer focus leggen op de belangrijkste punt in het schilderij en die versterken.   Untitled 1.50m by 1.80m paint on canvas IMG_8887     Dit was zeker een leer proces voor mij geweest. In de zin dat ik niet gelijk aan de hand van een schets te werk moet gaan,en dat ik dus soms moet los laten van mijn oorspronkelijke idee en werk met want op dat moment gebeurt, en beter past en voelt.