Dit was een vrije opdracht. Ik vind handen tekenen heel interessant, omdat je veel detailles hebt om je hand precies te tekenen. Ik wou graag wat op m'n muur hebben. Dus ik pakte mijn schetsboek en begon mijn ideeën op papier te zetten. En in deze periode was ik bezig de schaduw te experimenteren. Het idee was om vier A-2 naast elkaar te plaatsen en met de lange rechthoek te werken. Het is te merken dat een van de papieren een beetje langer is dan de rest. Ik heb hard nagedacht wat ik wilde tekenen, en dit was de resultaat. DSCN2393   Toen ben ik groter gaan werken, op de muur dus. Nou dit was met houtskool gedaan. Niet makkelijk, maar vrij leuk. "Share". Het is eigenlijk iets persoonlijks, ik ben iemand die heel veel geeft. Hoe boos ik ben of wat dan ook. Ik kom van een achtergrond waar we niks hadden, dus ik weet hoe het voelt. En ik ben dankbaar dat ik nu kan geven aan anderen die minder hebben als mij. DSCN2386DSCN2387DSCN2388 Sharing is caring ;).