Deze opdracht is een aparte opdracht. Onze geloof moesten we schetsen van maken en dan afhankelijk van de schetsen wat maken. Ik geloof in God, en ik had schoenen gemaakt. Omdat God mijn voeten heeft, Hij leid mij door de goede dingen in leven, om geen slecht te doen en de goede kant op te lopen. Ik heb ze gemaakt uit spons en dan rood, zwart en blauw geverft. Rood; Red bottoms zijn dure schoenen, kan wel zeggen dat ze waardevol zijn. En dat is God voor mij. Zwart; Is er omdat ik mij eigenlijk schuil hou, vertrouw heel weining. En ik heb dat geleert in de jaren dat ik opgroeide. En een van de personen die ik kan vertrouwen en alles me kan praten, is God. Blauw; Omdat ik weet dat Hij vanaf boven naar beneden kijkt naar ieder van ons. Af en toe kijk in naar boven, naar de hemel en dan huil ik wel. Omdat ik weet dat Hij er is voor mij. En daaronder heb ik een paar lagen van gras gemaakt en dan de schoenen erop gezet. Gras; Is een simbool van een stal. Een stal waarin Jezus Christus in was gezet toen Hij werd geboren.   DSC02166 DSC02167 DSC02168 DSC02169 DSC02171 DSC02172DSC02173